FAQ

Er zijn excursies met en zonder hotel. Waarom ?

BeenInAsia wil jou als reiziger zoveel mogelijk keuzevrijheid geven en kun je je reis samenstellen naar eigen inzicht. Alleen is het in sommige gebieden moeilijk om transport en hotels zelf te regelen. Omdat wij deze gebieden zeker willen aanbieden, zijn deze meerdaagse excursies inclusief hotel. Dit staat duidelijk aangegeven.

Hoe heeft BeenInAsia.com hotels uitgekozen ?

Wij willen jou als reiziger de mooiste hotels aanbieden voor de beste prijs. Kwaliteit is hierbij een van de belangrijkste criteria. Wij kunnen een hotel geschikt vinden, echter wij hechten een veel groter belang aan hoe andere reizigers een hotel beoordelen. Wij checken dan ook regelmatig bevindingen bij Agoda, Tripadvisor en andere review sites. Daarnaast geven we voorkeur aan kleinschaligere hotels, wat in de grote steden niet altijd lukt.

Kan ik BeenInAsia.com hotels laten boeken voor mij ?

In principe gaat de boeking van hotels via onze website, waarbij de boeking en betaling plaatsvindt bij Agoda of Booking. We hebben een selectie voor je gemaakt om je zoektocht te vergemakkelijken. Als je toch liever een hotel laat boeken via BeenInAsia, neem dan contact met ons op.

Kan ik BeenInAsia.com een vlucht voor mij laten boeken ?

BeenInAsia kan binnenlandse vluchten voor je boeken, in combinatie met andere diensten, maar geen low cost carriers. Wij boeken geen intercontinentale vluchten.

Wat houdt een transfer in ?

De meeste transfer zijn van vliegveld naar hotel (en omgekeerd) en soms van de ene naar de andere plaats. Je wordt opgewacht met een naambordje en naar bestemming gebracht. Je hoeft niet te wachten op andere passagiers. Er is geen gids aanwezig, omdat wij deze extra kosten onnodig vinden voor een eenvoudig transport.